Online Let's Zoip meeting

Overleg, wissel documenten uit en presenteer jezelf én je organisatie. Met gepersonaliseerde online meeting templates breng je altijd de juiste sfeer over en ben je nooit meer de draad kwijt tijdens een online vergadering.

EEN STRAKKE EFFICIENTE MEETING DOOR DE INGEBOUWDE AGENDA, MET MEDIA. Dus AlLE informatie bij de hand schermdelen is niet nodig.

Effectieve online meeting met templates

Met een online meeting template ben je verzekerd van structuur en de juiste look and feel tijdens je online vergadering. Je agenda staat in beeld en je streept agendapunten makkelijk af. Zo ontstaat er nooit meer verwarring over de te bespreken punten of de volgorde hiervan.

Ontmoet elkaar in een online meeting

Reis voor een internationale salesmeeting niet meer naar de andere kant van wereld, maar ontvang je klant of zakenrelatie online. Met Let’s Zoip ontmoet je je zakenrelaties, uit binnen- en buitenland, vanuit het gemak van je eigen kantoor.

  • Organiseer een gestructureerde meeting met templates
  • Werk makkelijk met agendapunten in beeld
  • Deel documenten voor of na jouw meeting via Let’s Zoip Spaces
  • Bespaar op reiskosten, reistijd en vertragingen onderweg
  • Werk duurzaam en verminder Co2-uitstoot

Een overzichtelijke online omgeving

Is jouw eerste reactie op de vraag voor een fysieke ontmoeting ook vaak ‘geen tijd’? Datzelfde geldt voor jouw klanten. Wil je snel connecten met een potentiële klant of zakenrelatie, dan is het makkelijker om online een kwartiertje vrij te maken.

Met Let’s Zoip Meetings ontmoet je je klant of relatie in een gepersonaliseerde, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke online omgeving. Tijdens de online meeting lopen jullie samen door de digitale bedrijfsomgeving of laat je jouw producten, machines, processen of productielijn zien.

Wil je met je klant, investeerder of partner gedetailleerd in je product duiken? Ontdek de mogelijkheden voor een 3D product presentatie.
Wachtwoord opnieuw instellen