Virtuele Tour

Het organiseren van een rondleiding of open dag; je doet het met de interactieve virtuele tour van Let’s Zoip. 

De voordelen van een virtuele tour

  • Breng de beleving van jouw organisatie naar het scherm van je bezoeker
  • Werk efficiënter en bespaar tijd in de organisatie van een rondleiding of open dag
  • Hou geen rekening met fysieke veiligheidsoverwegingen of bedrijfsgeheimen
  • Bespaar tijd en geld voor je bezoeker
  • Onderneem op een duurzamere manier
  • High quality 360° videobeelden en geen specialistische software nodig met Let’s Zoip
  • Tour is ook gesynchroniseerd samen te bekijken tijdens een meeting
Met Let’s Zoip geef je een persoonlijke, INTERACTIEVE rondleiding DOOR JOUW BEDRIJF, gewoon vanachter je eigen bureau.
Altijd beschikbaar

Jouw virtuele tour 24/7 geopend

Een virtuele tour met Let’s Zoip is ideaal voor de internationale sales- of marketing professional. Het biedt je de mogelijkheid om 24/7 open en bereikbaar te zijn met jouw virtueel open huis of showroom.

Virtueel binnenstappen in jouw bedrijf

Wanneer de lobby van jouw virtuele ruimte volstroomt, voelt het voor jouw bezoekers alsof zij de drempel van jouw bedrijfspand overstappen. Presenteer jezelf en je bedrijf en laat een blijvende indruk achter. 

Points of Interest

Leidt je bezoekers rond en geef presentaties of advies via een live videogesprek. Je collega’s stellen in of ze beschikbaar zijn en krijgen een seintje wanneer iemand live wil chatten of (video)bellen. Zo staan je bezoekers nooit voor een virtuele dichte deur. Hebben je bezoekers aanvullende informatie nodig? Met de Points of Interest laat je een foto zien, deel je PDF’s of speel je een video af. De mogelijkheden zijn oneindig.

Virtuele tour bij scholen

Tijdens de corona maatregelen moesten scholen op zoek naar een andere, digitale manier om leerlingen en ouders een goed beeld te geven van de toekomstige leeromgeving. Een interactieve en persoonlijke virtuele tour bood de uitkomst. Met Let’s Zoip creëren scholen een digitale omgeving waar het mogelijk is om rond te lopen, vragen te stellen via een live (video)verbinding en extra informatie te geven via Points of Interest.

Virtuele tour als ondersteuning voor jouw fysieke open dag

De virtuele tour is ook te gebruiken als aanvulling op een fysieke open dag. Plaats QR codes door de school (of het bedrijfspand). Deze leiden je bezoekers, via hun smartphone, tablet of laptop, naar extra informatie of interessante weetjes van jouw school of bedrijf.

Unicef Business Buddy

Let’s Zoip helpt UNICEF om kinderen in Ivoorkust onderwijs te bieden. Door plastic te recyclen – waarmee bouwstenen voor klaslokalen worden gemaakt – ondersteunen wij de onderwijsprojecten van UNICEF. Wij hebben ons door deze samenwerking aangesloten bij de zogeheten “UNICEF Business Buddies“, een concept dat bedrijven met het werk van UNICEF verbindt.
Wachtwoord opnieuw instellen