Your best Showcase

Boost marketing en sales met slimme online meetings en events

Waar je met Zoom een voet tussen de deur hebt, stap je met Let’s Zoip direct binnen. Nodig jouw doelgroep uit in de virtuele omgeving van jouw organisatie. Met Let’s Zoip leg je op de meest moderne manier contact met prospects en klanten over de hele wereld.

Snel een virtuele ruimte

Maak in minuten een virtuele ruimte voor bezoeker of klant, met 3D, 360° video’s en andere media

Super efficiënte meetings

Gespreksagenda’s met gekoppelde media per agendapunt. Templates voor terugkerende gesprekstypen

Volledige remote selling

Online sales meetings en asynchrone verkoop zonder meeting voor een hyper hybride strategie

Online 3D virtual reality

360° virtual tours en 3D modellen/omgevingen met synchronisatie

Over Let's Zoip

Wat kun je met Let’s Zoip?

Vergeet Zoom en ouderwetse PowerPoint presentaties. Met Let’s Zoip stappen jouw bezoekers en relaties virtueel jouw bedrijf binnen. En jij dat van hen. Presenteer je product, productieproces, machines en bedrijf op een interactieve en indrukwekkende manier.

Voor wie is Let’s Zoip?

Showcase je bedrijf of product op een indrukwekkende en effectieve manier bij jouw doelgroep. Met Let’s Zoip vergroot je je saleskans, bespaar je tijd, reis- en verblijfkosten in het proces en ben je milieuvriendelijk bezig.

Sales directors

  • Maken meer sales
  • Laten een blijvende indruk achter met interactieve product demo’s
  • Sluiten sneller deals
  • Werken efficiënter en verbeteren het salestraject
  • Houden met Let’s Zoip Virtual Spaces een continue lijn open met de klant/relatie

Marketeers

  • Genereren meer marketing qualified leads
  • Laten een blijvende indruk achter door hun merk te laten (be)leven
  • Leggen een echte verbinding met je doelgroep
  • Vergroten de interactie en engagement met hun doelgroep

Testimonials

Wat onze gebruikers ervaren

Anke Tervoort
Anke Tervoort
Hogeschool van Amsterdam
Lees verder
De opleidingen Communicatie en Creative Business van de Hogeschool van Amsterdam maakten samen met Let's Zoip een volledig virtuele tour door hun school. Met als doel om potentiële studenten sfeer te laten proeven, content te laten zien en live videogesprekjes aan te bieden met studenten, docenten en staf.
Anoniem
Anoniem
Global Sales Director
Lees verder
Onze verkopers (en SSE'ers) worden visueel en gestructureerd ondersteund in hun sales pitch. Het is klantvriendelijk, laagdrempelig en meetbaar. We krijgen inzicht in het presentatiegedrag van onze verkopers. We zijn selectiever op fysiek klantcontact, reis en verblijfkosten worden hierdoor gerealiseerd.
Marc Boelsma
Marc Boelsma
Vellesan College
Lees verder
De tour is door de informatieve hotspots en filmpjes veel meer dan een saaie 3D presentatie. Door de mogelijkheid van direct live contact met de bezoeker wordt de tour levendiger en krijgt het een extra dimensie.
Yvo Heynen
Yvo Heynen
Sint-Janscollege
Lees verder
Dankzij Let's Zoip is het Sint-Janscollege op elk gewenst moment digitaal te bezoeken waardoor we (aanstaande) ouders en leerlingen op maat van informatie kunnen voorzien en altijd een live rondleiding kunnen geven.
Previous
Next

Scholen bouwen in Ivoorkust

Let’s Zoip  ondersteunt de onderwijsprojecten van UNICEF. Door mensen in Ivoorkust te betalen voor ingezameld zwerfafval, kan dit gerecycled worden tot bouwstenen. Hiermee worden scholen en klaslokalen gerealiseerd.  Zo helpt UNICEF om kinderen in Ivoorkust onderwijs te bieden. Wij hebben ons door deze samenwerking aangesloten bij de zogeheten “UNICEF Business Buddies”, een concept dat bedrijven met het werk van UNICEF verbindt.
Wachtwoord opnieuw instellen