Toepassingen Let's Zoip

Showcase jouw bedrijf, product of productieproces met Let’s Zoip. Vergader in een overzichtelijke omgeving met templates, laat je producten of productieprocessen zien in 3D of organiseer een rondleiding, open dag of een online event. Klik op de buttons voor meer informatie.

Online meeting

Een online meeting met Let’s Zoip geeft je gesprekspartners het gevoel alsof ze bij jou in de showroom staan. Wandel tijdens de meeting samen rond in de virtuele omgeving van jouw bedrijf, geef interactieve productdemo’s en vergader efficiënter met unieke agenda features en meeting templates.

3D productpresentatie

Laat meer van jouw product en productieproces zien met Let’s Zoip. Loop samen met je klant of zakenrelatie langs alle belangrijke USP’s en showcase je product in 3D.

Virtuele tour

Organiseer een rondleiding of open dag met de virtuele tour van Let’s Zoip. Geef presentaties, (video)bel live, geef rondleidingen en laat je bezoekers rondlopen. Zo proeven jouw bezoekers écht de sfeer van jouw bedrijf.

Online event

Laat bezoekers deelnemen aan jouw event zonder dat zij naar een eventlocatie hoeven te reizen. Op het event starten je bezoekers makkelijk een (video)gesprek met je medewerkers. Met Let’s Zoip organiseer je jouw online event, met de beleving van een offline event.

Ben je benieuwd naar meer?

Bekijk onze cases of neem contact met ons op. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden voor jouw bedrijf.
Wachtwoord opnieuw instellen