Over Let's Zoip

Ontmoet

Tom Peters & Desiree van Maasakker, de oprichters van Let’s Zoip. Zij hebben een unieke achtergrond met de juiste combinatie van ervaringen, projecten, bedrijven, creativiteit, technologische kennis en toekomstvisie. Zo is er al vanaf 1997 kennis opgebouwd over internet en VOIP technologie, vanaf 2005 over 3D animatie en video, en vanaf 2010 over interactieve 3D, virtual reality en user interaction.
 
‘’Combineer deze diciplines met wat koffie en een overdosis creativiteit en voor je het weet heb je duizelingwekkende databases, ontelbare regels code, draaiend op een wereldwijd servernetwerk, maar makkelijk in gebruik. Dat is Let’s Zoip, het zakelijke meetingplatform van de toekomst!‘’ zegt Tom.
 

 

Virtuele ontmoetingsplek voor bedrijven

Let’s Zoip is een virtuele ontmoetingsplek bij uitstek geschikt om sales te bedrijven. Laat je producten in hoog detail zien en leidt bezoekers rond door je bedrijf. ‘’Met ons platform maken we het mogelijk om een interactieve online meeting of 3D productpresentatie te geven aan mensen over de hele wereld, maar ook in eigen land.  We zorgen ervoor dat mensen minder reizen, en verhogen de efficiëntie en kwaliteit van de presentaties en salesgesprekken’’, aldus Desiree.

 

Groene hybride toekomst

Let’s Zoip staat voor balans, efficiëntie, interactie en duurzaamheid. “Elkaar op grote schaal digitaal ontmoeten was vóór 2020 ondenkbaar. En we hebben in de tussen tijd veel ervaring opgedaan met de knelpunten van ouderwetse ‘video only meetings’. Deze nemen we met Let’s Zoip grotendeels weg, zodat iedereen heel veel (sales)gesprekken online kan voeren, zonder op kwaliteit in te leveren. Zo werken we met Let’s Zoip aan een onbezorgde hybride toekomst, met een kleinere footprint, minder uitstoot, maar efficientere en dus meer sales.” voegt Tom met een glimlach toe. 

Scholen bouwen in Ivoorkust

Let’s Zoip  ondersteunt de onderwijsprojecten van UNICEF. Door mensen in Ivoorkust te betalen voor ingezameld zwerfafval, kan dit gerecycled worden tot bouwstenen. Hiermee worden scholen en klaslokalen gerealiseerd.  Zo helpt UNICEF om kinderen in Ivoorkust onderwijs te bieden. Wij hebben ons door deze samenwerking aangesloten bij de zogeheten “UNICEF Business Buddies”, een concept dat bedrijven met het werk van UNICEF verbindt.
Wachtwoord opnieuw instellen