Yes, je gaat je product presenteren. Je prospect heeft interesse. Super, maar hoe zorg je dat dit zo blijft? Niet alleen met een platte PowerPoint presentatie. Hoe dan wel? Met een creatief, virtueel platform, waar je jouw product zo presenteert, dat het zelfs voor klanten op afstand tot leven komt.

1. Je product presenteren op een levendige manier

Heeft PowerPoint je jarenlang houvast heeft gegeven bij je presentaties? Dan kan het spannend zijn om dit los te laten. Toch gaat dit je uiteindelijk helpen om je productpresentatie levendiger te maken. Doordat je je standaard werkwijze loslaat, verras je niet alleen je klant, maar ook jezelf. Misschien neem je een product dan niet eens meer mee, maar laat je via augmented reality iedereen in de meeting voelen hoe het werkt. Of je geeft een indrukwekkende virtuele 360° tour, zodat iedereen meteen weet hoe jullie productielijn eruit ziet. Zo maak je jouw demo visueel en interessant. Met handige tools voeg je in je presentatie verschillende tussenstops toe, waar je jouw gesprekspartner over specifieke onderdelen meer informatie geeft.

De juiste media voor ieder moment

Een virtueel showcase platform geeft je de mogelijkheid om snel te schakelen tussen verschillende media. Daar kan een keer een PowerPoint sheet tussen zitten, maar ook een aantal pagina’s uit een PDF en fragmenten uit een video. Wil je echt top notch zijn, voeg dan ook 3D animatie en virtual reality toe. Maak van jouw productpresentatie Jouw Best Showcase en laat een verbluffende indruk achter!

 

 

2. Internationaal je product presenteren zonder vertraging

Nog een voordeel van een creatieve, virtuele demo: het is wereldwijd binnen handbereik. Opereert jouw bedrijf internationaal en kunnen niet al je contactpersonen de productpresentatie fysiek bijwonen? Met een rijk gevulde digitale presentatie is dat geen enkel punt. Sterker nog: ook als iedereen wél in het land is, kun je het zo aanpakken. Dat bespaart iedereen reistijd en brandstof. Zo is jouw presentatie ook nog eens efficiënt en groen. Het enige dat je nodig hebt: een laptop, smartphone of tablet. Bang dat je virtuele presentatie online te traag wordt? Niet nodig: Let’s Zoip maakt gebruik van een netwerk met meerdere servers, verdeeld over verschillende continenten. Zo zijn de laadtijden altijd en overal minimaal.

 

 

3. Altijd up-to-date

Tot slot nog één voordeel: een virtuele productpresentatie hou je makkelijker up-to-date. Je voegt zelf eenvoudig extra informatieve content toe, of je past die aan als er een verbeterde versie van je product beschikbaar is. Wie niet bij je demo aanwezig was, beleeft het binnen een paar klikken alsnog. Zo blijft iedereen up-to-date met de laatste versie.

Ook je product presenteren zonder PowerPoint?

Wil je weten hoe jij een fantastische demo kunt geven voor jouw prospects? Of het nu gaat om de presentatie van je product, een productieproces, een machine of een rondleiding door je bedrijf: je kunt bij ons terecht. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Wachtwoord opnieuw instellen